ראשי אנדיב אפויים עם שום, עשבי תיבול ופירורי לחם מחיטה מלאה

ראשי אנדיב אפויים

רשימת רכיבים

  • 5 ראשי אנדיב חצויים
  • 3 שיני שום פרוסות
  • כף עלי טימין
  • כף שמן זית
  • מעט מי סוכר חום

לפירורי הלחם:

  • 4 פרוסות לחם מחיטה מלאה
  • כף פטרוזיליה קצוצה
  • מלח ים אטלנטי
  • פלפל שחור גרוס

אופן הכנה

  • מחממים מראש תנור ל- 180 מעלות.
  • מסדרים בתבנית את ראשי האנדיב החצויים ומברישים אותם במי סוכר.
  • מזלפים שמן זית ומפזרים את שיני השום והטימין.
  • מכניסים לתנור ל- 10-15 דקות אפייה.

הכנת פירורי הלחם:

  • מחממים תנור ל- 130 מעלות
  • מכניסים את פרוסות הלחם ל- 20 דקות, עד אשר הפרוסות מתקשות.
  • מוציאים בעזרת סכין וחותכים לפירורים.
  • מתבלים עם פטרוזיליה, מלח אטלנטי ופלפל שחור

הגשה:

מסדרים את עלי האנדיב בכלי הגשה ומפזרים מעל את תערובת פירורי הלחם.

בתאבון!

המתכון בשיתוף עם חוות תקוע
קרדיט: אינה גוטמן – סטיילינג, שרית גופן – צילום

כתיבת תגובה