רשימת רכיבים
- 5 ראשי אנדיב חצויים
- 3 שיני שום פרוסות
- כף עלי טימין
- כף שמן זית
- מעט מי סוכר חום
לפירורי הלחם:
- 4 פרוסות לחם מחיטה מלאה
- כף פטרוזיליה קצוצה
- מלח ים אטלנטי
- פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים מראש תנור ל- 180 מעלות.
- מסדרים בתבנית את ראשי האנדיב החצויים ומברישים אותם במי סוכר.
- מזלפים שמן זית ומפזרים את שיני השום והטימין.
- מכניסים לתנור ל- 10-15 דקות אפייה.
הכנת פירורי הלחם:
- מחממים תנור ל- 130 מעלות
- מכניסים את פרוסות הלחם ל- 20 דקות, עד אשר הפרוסות מתקשות.
- מוציאים בעזרת סכין וחותכים לפירורים.
- מתבלים עם פטרוזיליה, מלח אטלנטי ופלפל שחור
הגשה:
מסדרים את עלי האנדיב בכלי הגשה ומפזרים מעל את תערובת פירורי הלחם.
בתאבון!
המתכון בשיתוף עם חוות תקוע
קרדיט: אינה גוטמן – סטיילינג, שרית גופן – צילום