ליב טבעוני

ליב מן הצומח: טעים, בריא, טבעוני

מהיום בו הקמנו את הסניף הראשון של ליב, אי שם בשנת 2006 והרבה לפני שהמגמה הטבעונית התפשטה בישראל, אנחנו בליב תמיד שמנו את חומרי הגלם מתוצרת האדמה במרכז הצלחת. בתפריטים המגוונים שלנו כיכבו כבר אז תבשילים, סלטים, מרקים ומאפים על טהרת הצומח, מכיוון שהיה לנו חשוב לתת מענה טעים, בריא, טרי ומשביע לכל מי שבוחר לאכול ארוחה מלאה ללא מוצרים מן החי.

לאחרונה, עם התגברות הביקוש והעלייה במודעות ליתרונות של תזונה המבוססת על חומרי גלם צמחיים, החלטנו בליב להגדיל את מבחר המנות הטבעוניות, המתחלפות מדי יום בתפריט. בשיתוף אורי שביט מ"טבעוניות נהנות יותר" בנינו מגוון נוסף, רחב ועשיר של מנות עיקריות כמו שניצל תירס, ירקות ממולאים, מאפי ירקות וקציצות, לצד ארוחות סלט צבעוניות משתנות, שמספקות שילוב של דגנים, קטניות וירקות טריים. כל אלה מאפשרים לנו להעניק לכם מדי יום ארוחה טובה ובריאה, עם חלבון מלא ושפע חומרים מזינים לגוף ולנפש.

מתכונים טבעוניים