קוביות פילה סלמון ועשבי תיבול אפויים עם כרוב ניצנים

רשימת רכיבים

  • 1/2 ק"ג פילה סלמון
  • 10 יחידות כרוב ניצנים, חצויות
  • 1 סלק גדול, חתוך לקוביות
  • 2 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות

למשרה עלי תבלין:

  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כף כוסברה קצוצה
  • 1/2 כף בזיליקום
  • 1/2 כף טימין טרי
  • 5 כפות שמן זית
  • מלח ים אטלנטי
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 גרידת לימון

אופן הכנה

  • מרתיחים מים בסיר
  • חולטים את כרוב הניצנים למשך 5-7 דקות
  • מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך וחוזר חלילה עם הסלק.
  • בין לבין: מכינים את המשרה לסלמון ומכניסים את קוביות הפילה לספיגת הטעמים.
  • מחממים תנור ל- 190 מעלות
  • מסדרים בתבנית את קוביות הסלמון ואת שאר הירקות
  • מתבלים בשמן זית, מלח ים ופלפל גרוס
  • מכניסים לתנור ל- 10-12 דקות

בתאבון!

מתכון בשיתוף עם חוות תקוע
קרדיט: אינה גוטמן – סטיילינג, שרית גופן – צילום

עוד מתכונים
Free WordPress Themes, Free Android Games