עלי ניצנים מוקפצים עם גבינת עזים וצנוברים קלויים

עלי ניצנים מוקפצים

רשימת רכיבים:

2 חבילות עלי ניצנים
1/2 חבילה גבינת עזים (פרומעז)
100 גרם צנוברים קלויים
1 גרידת לימון
שמן זית
מלח ים אטלנטי
פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

חולטים את עלי הניצנים בסיר עם מים רותחים למשך 8 דקות ומעבירים למי קרח. לאחר מכן חותכים אותם לרצועות עבות.

מחממים שמן זית במחבת ומקפיצים את העלים.

מתבלים בגרידת לימון, מלח ים ופלפל גרוס.

מעבירים לצלחת הגשה, קורעים את הגבינה מעל ומוסיפים את הצנוברים.

מתכון: עלי ניצנים מוקפצים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.