גזרים צלויים במרינדת ג'ינג'ר וסילאן

רשימת רכיבים

  • 1 חבילת גזרים – קלופים ושלמים
  • 2 כפות סילאן
  • 1 כף רוטב סויה
  • 2 כפות שמן זית
  • שן ג'ינג'ר טרי
  • מעט שומשום קלוי
  • מעט קצח
  • פלפל שחור גרוס

אופן הכנה

  • מבשלים את הגזרים עד לריכוך בסיר עם מעט מים ומעט מלח (אפשרות נוספת – מכניסים לתנור על תבנית אפייה עם נייר כסף, בחום של 130 מעלות – עד לריכוך)
  • מערבבים בקערה סילאן, רוטב סויה ושמן זית
  • קוצצים את הג'ינג'ר לפרוסות דקות ומוסיפים למרינדה
  • מסדרים את הגזרים במגש אפיה ומברישים היטב במרינדה
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות למשך 10-15 דקות
  • מומלץ: באמצע האפייה להבריש שוב את הגזרים לקבלת גוון צלוי

הגשה:

מברישים שוב את הגזרים ומפזרים שומשום קלוי, קצח ופלפל שחור.

בתאבון!

מתכון בשיתוף עם חוות תקוע
קרדיט: אינה גוטמן – סטיילינג, שרית גופן – צילום

עוד מתכונים
Free WordPress Themes, Free Android Games